Hvem er vi? Hvad er vi? Find historien om os her.

Vi startede i det små...

Frederikssund Festival er en Non-Profit organisation, hvor alle medarbejdere arbejder frivilligt og ulønnet, for at udbrede glæden og kendskabet til musikken, og samtidig have den store fornøjelse, at donere al overskud til velgørende børne- og ungdomsformål i Frederikssund kommune. I 2019 donerede festivalen ca. 72.000 kr. til 12 forskellige foreninger.

Det hele startede i 1982, hvor 6 venner og viseentusiaster, som kun havde begejstring som deres erfaring, planlagde det som de kaldte Frederikssund Visefestival på Kalvøen i Frederikssund.

Programmet var overvejende traditionelle viser; en eller to m/k med en guitar, en sjælden gang flere. Hurtigt stod det klart, at et arrangement over tre aftener krævede afveksling; programmet blev mere varieret med større grupper og flere musikgenrer. Gennem årerne har vi prøvet at holde en linje på de enkelte aftener, så de fremstår som en harmonisk helhed med kvalitets musik i en bred vifte af genrer.

I 2002 skiftede vi navn til Frederikssund Festival, for at signalere et bredere musikprogram. Rammerne på Kalvøen med koncerter i dag- og aftentimerne ved fjord og skov, skal byde vores publikum på både noget genkendeligt og noget nyt. Begejstring er vores drivkraft, og netop begejstringen både hos vores frivillige og vores publikum, er det som er med til at skabe den helt særlige nærværende, lokale og intime stemning, som er vores kerneværdi.

Siden starten er den frivillige medarbejderstab mangedoblet, og budgettet mere end tidoblet. Som noget nyt, afholdte vi i 2022 bl.a. et erhvervsarrangement for lokale erhvervspartnere, sponsorer og annoncører, så vi tilgodeser alle lokale interesser fra små til store i Frederikssund kommune. Og det har vi i sinde, at fortsætte med.

… sådan blev vi Danmarks kærligste festival

Download Frederikssund Festival vedtægter

Få en del af overskuddet

FÅ EN DEL AF OVERSKUDDET FRA FREDERIKSSUND FESTIVAL 2023 

– du skal til tasterne, hvis du mener din forening skal modtage en del af overskuddet fra Frederikssund Festival 2023.

Send os en mail, hvis du ønsker at komme i betragtning til en del af overskuddet fra årets festival. Alle foreninger med en børne- og ungdomsafdeling med base i Frederikssund kommune kan komme i betragtning.

📧 Send en motiveret ansøgning på mail formand@frederikssund-festival.dk, med en beskrivelse af hvem der ansøger, oplysning om hvilket formål tilskuddet skal gå til. Vi skal også bruge en kopi af foreningens vedtægter.

Tidsfrist for ansøgning: 10. November 2023.

Efter generalforsamlingens godkendelse af regnskabet, ved vi hvilket overskud, der kan fordeles. Dato for generalforsamlingen er endnu ukendt.

De heldige modtagere offentliggøres på festivalens facebook side – så hold godt øje.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Festivalhilsner fra
Danmarks kærligste festival

Skip to content