Information

Information

Få svar på dine spørgsmål her.

Festivalen åbner traditionen tro officielt torsdag den 30. juli 2020, kl. 12.00 i Humlehaven med en fællessang.

Der må IKKE medbringes paraplyer under koncerter på Vikingescenen, af sikkerhedsmæssige årsager.

Børn under 10 år har gratis adgang til Vikingescenen i følgeskab af en voksen med billet.
Max et barn pr. voksen.
Børn over 10 år skal have billet på lige fod med voksne.

Hvis du har et gyldigt ledsagerkort, udstedt af Danske Handicaporganisationer, kan du gratis få en hjælper med på Frederikssund Festival.

Du skal bare købe din billet, og derefter sende en mail til formand@frederikssund-festival.dk om hvilke(n) dag(e) du ønsker at medbringe en hjælper.

På selve området etableres festivalcampen. Den er åben fra tirsdag d. 28. juli kl. 12.00 til søndag d. 2. august, og er kun for festivalens gæster. Der er toilet på pladsen og varmt brusebad til fri afbenyttelse på stadion lige ved campen. Dog er badet først åbent fra onsdag. I foråret 2020 sættes campingbilletter til salg via ticketmaster.dk.

BEMÆRK: Der er et stærkt begrænset antal campingpladser. Gæster med billet fra Ticketmaster har naturligvis førsteret. Hvis I ønsker at ligge flere telte/vogne sammen, vil vores personale forsøge at opfylde jeres ønsker, men det kan ikke garanteres. Såfremt der er ledige campbilletter ved festivalens start, fordeles disse efter først-til-mølle princippet så kom og sæt din campingvogn eller slå dit telt op i god tid!

Der er 3 forskellige typer campingbilletter, som alle koster 600 kr. + gebyr.

KØB DIN CAMP-BILLET DIREKTE PÅ TICKETMASTER HER:

Frederikssund festival 2020 Camp/Telt

Frederikssund festival 2020 Camp/Campingvogn

Frederikssund festival 2020 Camp/Autocamper

Denne billet giver adgang til en Teltplads inkl. strøm fra tirsdag d. 28/7 til søndag d. 2/8. (Strøm først fra onsdag middag). Du må have et strømforbrug på maks. 6 amp. Husk et 230 V CEE-strøm-kabel på 25 meter for tilslutning til vores strømfordelere.

Frederikssund festival 2020 Camp/Campingvogn

Denne billet giver adgang til en campingvognsplads inkl. strøm fra tirsdag d. 28/7 til søndag d. 2/8. (Strøm først fra onsdag middag). Du må have et strømforbrug på maks. 6 amp. Campingvognen skal være indregistreret og have godkendte 230 V CEE-strøm-stik. Husk et 230 V CEE-strøm-kabel på 25 meter for tilslutning til vores strømfordelere. Husk gyldig gastest, som skal fremvises på forlangende.

Frederikssund festival 2020 Camp/Autocamper

Denne billet giver adgang til en autocamperplads inkl. strøm fra tirsdag d. 28/7 til søndag d. 2/8. (Strøm først fra onsdag middag). Du må have et strømforbrug på maks. 6 amp. Autocamperen skal være indregistreret og have godkendte 230 V CEE-strøm-stik. Husk et 230 V CEE-strøm-kabel på 25 meter for tilslutning til vores strømfordelere. Husk gyldig gastest, som skal fremvises på forlangende.

For alle tre billettyper gælder det, at:

– Det ikke er muligt at reservere plads. Alle pladser fordeles efter først-til-mølle princippet

– Billetten ombyttes til adgangskort til campingområdet.

– Billetten IKKE giver adgang til koncerterne på Vikingescenen. Billetterne til koncerterne, købes separat.

Brug af åben ild og grill på campen er forbudt på grund af brandfaren. Man kan få strøm til sin campingvogn eller sit telt, kontakt El-holdet. Frederikssund Festivals personales anvisninger skal altid følges. Overtrædelse af regler og anvisninger, kan medføre bortvisning fra området.

-Det er strengt forbudt selv at tilslutte strøm til ens vogn eller telt-

Campen er handicapvenlig og der er adgang til bad- og toiletfaciliteter for overnattende på campen.

I år har vi udvidet antallet af madboder, så du nu har mulighed for at købe mange forskellige typer mad på festivalen – alt lige fra burger, flæskestegssandwich, kebab, pizza og pølser.
Der vil desuden være et større udvalg af vegetarretter.
Alt sammen til super gode priser – glæd dig!

Lige ved siden af Valhal ligger den meget festlige og meget hyggelige bar.

Her kan man få drinks for enhver smag eller en irsk kaffe, når man trænger til at forkæle sig selv – eller måske en anden. Baren åbner kl. 18.

Nyd en kage, tærte eller en toast og få en altid veloplagt betjening. Cafeen åbner kl. 9 for salg af morgenbrød, kaffe og te.
Fra kl. 12 – 18 kan cafeen også bruges som festivalens købmand, med salg af cigaretter, vin, is, slik, vand, øl, mælk, juice m.m

I forbindelse med vores bar/cafe har vi indrettet en hyggelig lounge med møbler, hvor der er mulighed for at flade ud på den gode måde.
Nyd en Café Latte i sofahjørnet, klar verdenssituationen over en ”Dyt i bamsen”, eller brug sofaen som ammehjørne!