Har leveret en perlerække af 5-stjernede koncerter

DOPHA

Dophas DMA-nominering som årets nye livenavn i 2021 kommer ikke ud af det blå. Hendes første festivalsommer i 2022 bragte hende til markante scener, og koncerterne høstede 5-stjernede anmeldelser. Dopha kan opleves i bedste sendetid på TV2, når hun medvirker i Toppen af Poppen, hvor hun fortryller med sin smukke stemme og musikalske fortolkninger af sange fra kunstnere som Medina, Peter Sommer, Mekdes, Anne Linnet og Jonah Blacksmith.

Dopha har siden udgivelsen af sit debutalbum ’The Game’ i 2021 vundet prisen for ’Årets Talent’ ved Carl Prisen, som udpegede hende som ”Et talent der har hele pakken med smittende ørehængere, pulserende guitar og en helt igennem overlegen vokal”. Derudover har hun høstet nomineringer for ’Årets Sang’ ved Steppeulven og ’Årets nye danske livenavn’ ved Danish Music Awards. Hendes debutalbum ”The Game” fra samme år fik intet andet end 5-stjernede anmeldelser og adskillige af sangene kom i heftig rotation på radio.

2022 var Dophas første festivalsommer og hun optrådte med 5-stjernede koncerter på markante scener på Roskilde Festival, Northside og Smukfest. Hun blev nomineret til P3 Talentprisen og optrådte til samme show med sangen ”Frenemies”: Én af de fem alsidige sange som udgør Dophas EP ’Whatever’, der udkom i juli og bygger på refleksioner over at befinde sig i en præstationskultur, hvor det at overtænke er blevet en del af hverdagen. Ep’en kunne blandt andet opleves på Dophas forårsturné i 2023, som bragte hende og bandet forbi intet mindre end 19 forskellige byer.

Oplev Dopha på Vikingescenen
fredag den 2. August 2024 kl. 17.30

Skip to content