vil du være med til at gøre en forskel?

VIL DU VÆRE MED TIL AT GØRE EN FORSKEL?

I 2019 donerede vi kr. 72.000,- til lokale og velgørende formål.

Frederikssund Festival er en non-profit organisation, der siden 1983 har haft til formål ”at udbrede glæden ved og kendskabet til musik, i særdeleshed dansk og nordisk, og at give et eventuelt overskud til velgørende eller på anden måde almennyttige formål, fortrinsvis i Frederikssund Kommune, med fokus på børn og unge. Formålet opfyldes bl.a. ved afholdelse af en årlig festival i Frederikssund.”

Frederikssund Festival afholder en gang årligt, altid i uge 31, en 3-dages musikfestival på Kalvø’en i Frederikssund.  Det foregår i bedste festival-stil med campingområde, madboder, barer og masser af liv og musik. 

På festivalen spiller store kendte kunstnere for et betalende publikum på Vikingescenen.

I 2021 spiller bl.a.

På de to øvrige scener i Humlehaven og Teltet spiller kunstnere, der kommer fra nær og fjern. Disse koncerter er gratis for publikum. Til gengæld får vores kunstnere betaling eller dækket deres transportomkostninger for at komme til Frederikssund.

Vi tilbyder sponsorater i stort set alle størrelser: Sponsorpakker. 

I kan også støtte en lokal kunstner med fx kr. 2.000,-, eller vælge at ”købe” “Teltet” for en dag for kr. 10.000,-, eller alle 3 dage for kr. 25.000,-.

Kontakt undertegnede, så skruer vi en pakke sammen, som passer lige præcis til jer.

Vi kan tilbyde jer eksponering af jeres firmanavn og logo på festivalen, i vores program, på vores hjemmeside og på vores sociale medie platforme – vi tilpasser os jeres ønsker.

Vi ser frem til et godt samarbejde med dig!

Leon Røygaard, formand
Telefon: 2296 6182