vil du være med til at gøre en forskel?

VIL DU VÆRE MED TIL AT GØRE EN FORSKEL?

I 2019 donerede vi kr. 72.000,- til lokale og velgørende formål.

Frederikssund Festival er en non-profit organisation, der siden 1983 har haft til formål ”at udbrede

glæden ved og kendskabet til musik, i særdeleshed dansk og nordisk, og at give et eventuelt overskud til velgørende eller på
anden måde almennyttige formål, fortrinsvis i Frederikssund Kommune, med fokus på børn og unge. Formålet opfyldes bl.a. ved

afholdelse af en årlig festival i Frederikssund.”

Frederikssund Festival afholder en gang årligt, altid i uge 31, en 3-dages musikfestival på Kalvø’en i Frederikssund. Det foregår i bedste festival-stil med campingområde, madboder, barer og masser af liv og musik.

På festivalen spiller store kendte kunstnere for et betalende publikum på Vikingescene.

I 2022 kunne opleves bl.a.

På de to øvrige scener i Humlehaven og Teltet spiller kunstnere, der kommer fra nær og fjern. Disse koncerter er gratis for publikum. Til gengæld får vores kunstnere betaling eller dækket deres transportomkostninger for at komme til Frederikssund.

Vi tilbyder sponsorater i stort set alle størrelser. I kan støtte en lokal kunstner med f.eks. kr. 4.500,-, eller du kan vælge at ”købe” vores store nattelt for en dag for kr. 10.000,-., eller alle 3 dage for Kr. 25.000,-.

Se sponsorpakker her.

Kontakt undertegnede, så skruer vi en pakke sammen, som passer lige præcis til jer.
Vi kan tilbyde jer eksponering af jeres firmanavn og logo på festivalen på sponsorvæg NYT og storskærm, samt på vores hjemmeside og på vores sociale medie platforme.

Vi tilpasser os jeres ønsker.

Leon Røygaard, formand
Telefon: 2296 6182