Scene: Vikingescenen

Har leveret en perlerække af 5-stjernede koncerter

DOPHA

Dophas DMA-nominering som årets nye livenavn i 2021 kommer ikke ud af det blå. Hendes første festivalsommer i 2022 bragte hende til markante scener, og koncerterne høstede 5-stjernede anmeldelser. Dopha kan opleves i bedste sendetid på TV2, når hun medvirker i Toppen af Poppen, hvor hun fortryller med sin smukke stemme og musikalske fortolkninger af sange fra kunstnere som Medina, Peter Sommer, Mekdes, Anne Linnet og Jonah Blacksmith.

Dopha har siden udgivelsen af sit debutalbum ’The Game’ i 2021 vundet prisen for ’Årets Talent’ ved Carl Prisen, som udpegede hende som ”Et talent der har hele pakken med smittende ørehængere, pulserende guitar og en helt igennem overlegen vokal”. Derudover har hun høstet nomineringer for ’Årets Sang’ ved Steppeulven og ’Årets nye danske livenavn’ ved Danish Music Awards. Hendes debutalbum ”The Game” fra samme år fik intet andet end 5-stjernede anmeldelser og adskillige af sangene kom i heftig rotation på radio.

2022 var Dophas første festivalsommer og hun optrådte med 5-stjernede koncerter på markante scener på Roskilde Festival, Northside og Smukfest. Hun blev nomineret til P3 Talentprisen og optrådte til samme show med sangen ”Frenemies”: Én af de fem alsidige sange som udgør Dophas EP ’Whatever’, der udkom i juli og bygger på refleksioner over at befinde sig i en præstationskultur, hvor det at overtænke er blevet en del af hverdagen. Ep’en kunne blandt andet opleves på Dophas forårsturné i 2023, som bragte hende og bandet forbi intet mindre end 19 forskellige byer.

Oplev Dopha på Vikingescenen
fredag den 2. August 2024 kl. 17.30

Danmarks nye store popgruppe!

Zar Paulo

Zar Paulos sommer 2023 har udelukkende budt på fem- og seksstjernede anmeldelser, og bandets koncerter har fået anmelderne til at beskrive dem som ’Danmarks bedste nye livenavn’. Med deres aktuelle Danish Music Awards pris som Årets Nye Danske Livenavn, kan den titel måske blive en realitet.

Zar Paulo består af Emil Vammen (vokal), Johan Horsmans (guitar), Tobias Schou (trommer), Martin Kleberg (keyboard) og Anton Breinbjerg (bas). De har kendt hinanden siden efterskolen, hvor de fandt fællesskab i at skille sig ud. 

I april 2023 udgav bandet deres debutalbum ’Elendig Software’, til store roser fra flere toneangivende medier:

”Der kommer ikke mange af den slags bands forbi, og selv om de siger, at man skal holde op med at tro på tingene, kan jeg ikke lade være med at tro på Zar Paulo. Helt utrolig meget.” 
– (Politiken, 5/6 hjerter)

Oplev Zar Paulo på Vikingescenen
lørdag den 3. August 2024 kl. 22.30

- en favorit hos anmelderne!

Birthe Kjær & Feel Good Band

Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe & Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af “syng med”, gummibåde og klapsalver – holdet er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester.

”Feel Good Band”, består af rytmegruppe,
3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer,
under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg.

Oplev Birthe Kjær & Feel Good Band på Vikingescenen
torsdag den 1. August 2024 kl. 20.00

Storslåede og energisk koncertoplevelse

Saveus

Saveus skaber storslåede og energiske koncertoplevelser, som man ikke har lyst til, skal have en ende. I december 2022 udkom hans andet album ’Rainman’. 

Det efterfølgende halvår bød på højdepunkter som liveshows i Aarhus Congress Center og Royal Arena, en tilbagevenden til Smukfest samt en udsolgt tour med Grøn Koncert. 

Hits som ”Levitate Me”, ”Ready To Die”, ”Everchanging” og ”Himalaya” løftede Saveus op i den musikalske superliga. I 2022 fulgte hans seneste album, ’Rainman’, hvor titelsangen udkom som første single, og fik en Gaffa-anmelder til at kalde sangen for Saveus’ muligvis ”… Bedste og mest sjælfulde nummer til dato”, før den overhovedet var udkommet.

Oplev Saveus på Vikingescenen
fredag den 2. August 2024 kl. 22.30

Skip to content