11. april 2020: Hjælp festivalen – behold din billet.

Som bekendt bliver der desværre ingen Frederikssund Festival 2020. 

Hvis du har købt billet til festivalen i år, kan du få den overført til Frederikssund Festival 2021, som afholdes den 5. – 7. august.

Den løsning håber vi du vil benytte dig af, og være med til at hjælpe festivalen igennem en svær tid. I så fald skal du ikke foretage dig noget. Din billet fra i år, vil være gyldig til festivalen i 2021. 

Billetten vil naturligvis også kunne refunderes. Ticketmaster vil i de kommende uger kontakte alle der har købt billet, direkte med yderligere information.

Vi arbejder på at kunne tilbyde nogenlunde det samme musikprogram næste år, og vi oplever stor velvilje fra både kunstnere og bookingbureauer.

Vil du støtte op om næste års festival, kan du faktisk allerede nu købe billet til næste års festival – salget er startet på Ticketmaster.

Sidst men ikke mindst – Et kæmpe tak for den opbakning vi har oplevet de seneste dage – det betyder rigtig meget for os, og vi glæder os umådeligt meget til at vende stærk tilbage i 2021 med Danmarks kærligste festival, og det fedeste musikprogram.

 

6. april 2020: Udmelding vedr. festivaler i Danmark.

Frederikssund Festival 2020 bliver ikke afholdt fra den 30., 31. juli og 1. august.

På baggrund af regeringens pressemøde her til aften, er det med stor bedrøvelse, at vi må erkende der ikke bliver afholdt Frederikssund Festival i 2020 som planlagt.

Forsamlingsforbuddet for større forsamlinger er forlænget til og med august.

Lige nu arbejder vi på højtryk for at få et overblik over denne kedelige situation, og kommer meget hurtigt tilbage med mere information på hhv. de sociale medier og vores website.

Vi havde sådan glædet os!

Tekst vedr. coronapas

Tekst vedr. COVID-19 test

Tekst vedr. COVID-19 test