Musik med følelser

Rasmus nelausen

Siden sommeren 2016 har, den unge sangskriver, sanger og guitarist, Rasmus Nelausen været i gang med at slå sit navn fast på den danske musikscene.
Musikken tager udgangspunkt i de følelser der ustandseligt vælter rundt i kroppen hos alle mennekser. Kærlighed, glæde, sorg og tvivl er blot nogle af emnerne du kan forvente når Rasmus Nelausen inviterer dig ind i sit indie/folk univers, der trækker tråde til både Donovan og Ben Howard.
Kun bevæbnet med sin stemme og en guitar har han indtaget alt fra små cafe scener til større spillesteder, spillet support for prominente danske kunstnere som Rasmus Walter og Nikolaj & Piloter og haft spots på etablerede festivaller som Copenhagen Songwriters Festival og Tønder Festival. Musikken har taget ham til både Norge og Tyskland og han har sågar spillet på landsdækkende TV.

I December 2017 udgav Rasmus Nelausen sin debut EP ”If Strange Days Return” igennem det københavnske indie label Oak Mountain Black Swamp, der også står bag den opfølgende single ”Letting You Go” og hans kommende debut plade der udkommer i starten af 2020.

Luk menu