lyden af dansk 80’er rock blandet med elektroniske elementer og tankevækkende lyrik

jung

jung

Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne”.

Sådan lyder ordene fra den danske indiepop-trio jung, der, på rekordtid, har indtaget den danske musikscene. I september 2019 udgav jung sin anden single ”Hun Kommer Tilbage”, der gik ind som ”P3’s uundgåelige”, mens P4 lagde sangen direkte i A-rotation. Kort efter annoncerede bandet sin debutkoncert på Hotel Cecil, der gik udsolgt på kun 24 timer.

Jung er lyden af dansk 80’er rock blandet med elektroniske elementer og tankevækkende lyrik. Bandet fortæller selv: 

”Vi er alle tre meget almindelige drenge, der håber at kunne kommunikere nogle af de følelser, vi alle sammen hele tiden står overfor. Vi håber (beskedent), at vores musik kan være med til at samle generationerne. Både når alting er skønt, og når alting bliver sværere. Det forsøger vi at gøre med en lyd, som er let tilgængelig og genkendelig, men med en vision om at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lyd-univers. ”

Oplev jung på Vikingescenen lørdag den 7. august kl. 22.30 – og det blir’ en fest…

Jung består af Michael Hovmand på keyboard, Sigurd Boesen på guitar og Jonas Jung på sang. Michael og Jonas er gymnasie venner fra Frederikssund, mens Sigurd stammer fra Middelfart, og de har lavet musik sammen i godt to år. Trioen håber på at kunne lave musik, der er almengyldig og samler generationerne.