akustisk guitar
og nærvær med publikum

jacob dinesen

Jacob Dinesen Frederikssund Festival 2020

Jacob Dinesen kender om nogen de danske landeveje. Og landevejene kender Jacob Dinesen.

Siden 2017, hvor Jacob Dinesen nærmest fra den ene dag til den anden blev en vaskeægte verdensstjerne på dansk grund, har han og bandet udgivet albums, og turneret næsten uafbrudt. Det er med tiden blevet til flere hundrede koncerter, på festivaler, i arenaer og på landets spillesteder. 

I sommeren 2020 kan man igen opleve de intense og ofte maratonlange koncerter, som Jacob og bandet spiller, men til forskel fra tidligere år, spiller bandet i år kun ganske få, men helt eksklusivt udvalgte sommerkoncerter herunder Frederikssund Festival 2020.

Sommerkoncerterne er faktisk de eneste bandkoncerter Jacob spiller i hele 2020.

Jacob Dinesen har for længst etableret sig som en langtidsholdbar artist, godt bakket op af sit uhyggeligt velspillende band og sit kæmpestore publikum. Således solgte bandet svimlende 30.000 billetter i 2019 til egne koncerter på spillesteder, hvilket er en kæmpe bedrift for enhver dansk artist. Når det kommer til hårdt arbejde på scenen og lange dage på landevejen, sparer bandet ikke sig selv, og der er ganske få artister herhjemme, som kan måle sig med Jacob Dinesen på det område.