Stærk ung sangskriver

Daniel Jul

Når Daniel Jul skriver sange er teksterne på dansk og kredser om alt fra kærlighed til samfundsrelaterede og hverdagslignende emner. Han er eftertænksom i sine altid enkle men komplekse sangtekster. Som sangskriver og musiker er han indlevende, ærlig og nede på jorden. En ung mand med noget at fortælle.

Han har aldrig fulgt populærkulturen, men lyttet til den musik, som han synes er interessant. Det afspejler sig i sangskrivningen og kompositionerne, som fremstår old school, men alligevel aktuelle og med en moderne twist.

Trods Daniels unge alder, har han allerede utallige koncerter bag sig rundt i hele landet både solo og med band. Blandt andet som support for Aura, Mathilde Falch og Juncker. Han har desuden opvarmet for Johnny Madsen i en udsolgt Karolinelund i Aalborg foran 5000 mennesker.

2018 var et stærkt år for den unge sangskriver. Pladekontrakt, airplay, og et hav af koncerter. Debutsinglen røg i rotation på Danmarks Radio og blev produceret af teamet bag Jacob Dinesen og Peter Sommer. Alt i alt har det været med til at cementerer året som det bedste hidtil.

Luk menu