NU MED BAND

Andreas Langvad

NOGET I MIT BLOD er ude overalt!
 
Medierne siger: Der er fuld smæk på charmen….
Med sin nye single leverer Andreas Langvad en stilsikker popsang. Andreas Langvads nye single rammer stemningen af nyforelskelse.
 

Den unge pop sanger/sangskriver har taget et kvantespring inden for musikbranchen. Man kender ham som den sympatiske fyr med guitar og en sprød umiskendelig stemme, der rummer alt fra fine falsetter til rå styrke. På kort tid er det lykkedes ham at skabe et solidt navn – med flere singler i radioen og et medrivende live-act. Langvad har været landet rundt på adskillige musikscener, og i år er han klar med endnu flere medrivende sange og fortællinger.

Og denne gang er der lagt op til den helt store fest. Oplev Andreas Langvad med band, som med god energi formår at inddrage sit publikum i et helt unikt univers, der er meget nærværende og ægte. Numrene serveres med tankevækkende tekster, ironi og komiske tvists, og hans interaktion med publikum medvirker til en meget levende optræden. Flere medier har kommenteret på Andreas Langvads fine lyd og spår ham gode udsigter på den danske musikscene. En musikalsk oplevelse, man ikke må gå glip af.  

Det kører godt for den danske pop lige i øjeblikket. Vi har Hugo Helmig, vi har Rasmus Seebach og så har vi ham her fx, Andreas Langvad” – DR P4

Vi glæder os til at præsenterer Andreas Langvad med band på Vikingescenen, torsdag den 5. august 2021 kl. 20.00